SEO/Zoekmachine optimalisatie

Haal meer uit uw website!

Een goede website is stap 1, maar u wilt dat deze investering u ook wat gaat opleveren in de toekomst. Dat kan zijn een reservering, contactmoment, inschrijving voor uw nieuwsbrief etc. Het is dan ook van groot belang dat u de juiste bezoekers krijgt op uw website. Dagelijks meer dan 10.000 bezoekers is natuurlijk een mooi doel, maar als ze verder niets doen op uw website, dan levert dat niets op.

Beter vindbaar door de juiste content

R-Creations optimaliseert uw website voor de zoekmachine. Door het inzetten van de juiste zoekwoorden in zoekmachine vriendelijke content, kunt u uw potentiƫle bezoeker overtuigen uw site te bezoeken en actie te ondernemen. Dit proces vergt soms tijd en geduld, maar levert u meer gerichte bezoekers op. Als u uw SEO niet bijhoudt, zal de website steeds verder dalen in de zoekresultaten. Met als gevolg: minder bezoekers, minder reserveringen, minder contactmomenten.

Sneller resultaat?

Wanneer u sneller resultaat wilt, kunnen wij ook een Google Adwords traject opstarten. Met een campagne bij Google Adwords kunt u adverteren bij Google. Samen met u kijken we naar de inhoud van de campagne en wat het doel is. Bijvoorbeeld een reservering, aankoop etc. Van belang is om vooraf te bepalen wat een reservering of aankoop mag gaan kosten. Zo kunnen wij berekenen wat een bezoeker/click mag kosten en welk budget haalbaar is daarin.

Wat heeft u te verliezen? Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

JA, ik wil vrijblijvend advies