Wie is Raimon Bollen?

Hallo ik ben Raimon, grafisch ontwerper uit Winterswijk met meer dan 10 jaar ervaring. Ik ontwerp en realiseer communicatiemiddelen voor online en offline media.

R-Creations, opgericht in 2007, is actief in oost-Nederland en gevestigd in Winterswijk. Diverse bedrijven, verenigingen en particulieren help ik met het maken van websites, grafische vormgeving, drukwerk en andere marketing oplossingen.
Ik hou van mijn vak en dat zie je terug in mijn ontwerpen en passie.

Spreekt duidelijke taal

Ik sta voor persoonlijk en prettig contact waarin we samen kijken naar de wensen en de invulling daarvan op de markt. Geen ingewikkelde informatie, geen technische termen, maar duidelijke begrijpbare taal.

Ik werk altijd met de eindgebruiker als uitgangspunt. En of die eindgebruiker nu een consument of bedrijf is; dankzij mijn jarenlange ervaring verplaats ik me moeiteloos in elke doelgroep.

Met een frisse kijk op design en dat alles voor een eerlijke prijs met goed resultaat.

Het eindresultaat is altijd fris en prikkelend!

Mijn werkgebied

Vanuit de gemeente Winterswijk werk ik met veel plezier aan opdrachten voor voornamelijk MKB-ondernemingen en ZZP’ers uit de Achterhoek in Gelderland. Met name uit de regio Winterswijk, Aalten, Bredevoort, Groenlo Lichtenvoorde, Zieuwent, Harreveld, Varsseveld. Vanzelfsprekend werk ik ook graag aan opdrachten buiten deze regio’s.

Raimon Bollen

Mijn skills

WEBDESIGN
PHOTOSHOP
ILLUSTRATOR
SEO
SERVICE & SUPPORT

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Neem dan contact met me op voor een vrijblijvende kennismaking.