Logo & Huisstijl laten ontwerpen

Logo of huisstijl laten ontwerpen?

Wilt u een logo ontwerpen als starter, of zoekt u een opfrissing van het huidige logo. Met R-Creations wordt u voorzien van de juiste huisstijl. Een goede huisstijl is van belang om consistentie te behouden in uw uitingen voor zowel online als offline. R-Creations levert complete huisstijlen met duidelijke huisstijlgidsen zodat u altijd vast kunt houden aan deze stijlen.

Logo ontwerp

Een groot en essentieel onderdeel van een huisstijl is het logo. Een logo is voor uw klanten vaak het eerste wat ze van uw onderneming zien. En soms ook het enige. Het is daarom erg belangrijk dat die eerste indruk de juiste is.

Wanneer u het logo door R-Creations laat ontwerpen zullen we met minstens drie voorstellen komen op basis van uw input tijdens het kennismakingsgesprek.

Nadat u een keuze uit de voorstellen heeft gemaakt, wordt het logo verder uitgewerkt en eventueel met de aangegeven aanpassingen. Het definitieve ontwerp zal uw logo zijn en past perfect op de identiteit van uw bedrijf.

Huisstijl

Bij het realiseren van uw logo wordt er direct rekening gehouden met de vormen, kleuren, lettertypes en afstanden. Dit is weer van belang voor uw huisstijl. In de meegeleverde huisstijlgids worden alle waarden opgenomen en geeft duidelijke voorbeelden van het gebruik. Door de duidelijke gidsen zult u merken dat huisstijlbewaking heel simpel is.

Drukwerkbegeleiding

Naast dat we goed zijn in ontwerpen van websites en logo's, doen we ook aan drukwerkbegeleiding. U heeft uw huisstijl op orde en een nieuw logo, maar nu moet het nog gedrukt worden. Doordat we nauw samenwerken met diverse drukkers kunnen wij uw ontwerp direct doorvertalen naar bijvoorbeeld visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, maar ook stickers, autobelettering en 3D-logo's. Voor meer informatie over drukwerk treft u aan op onze drukwerkpagina.

Start nu met een goede basis!

Hopelijk hebben we u kunnen overtuigen van het belang van een goede huisstijl. Een goed begin is het halve werk. Daarom zit u bij R-Creations goed voor het hele totaalpakket. We zetten uw huisstijl dan graag ook direct door naar uw eventuele nieuwe website.

Neem vandaag nog contact op voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek.

JA, ik wil vrijblijvend advies