Eigenlijk is het heel simpel, een pen met eigen logo is relatiegeschenk nummer 1. Maar waarom? Dit komt omdat pennen nauwelijks worden weggegooid. Er zijn maar weinig mensen die zelf pennen kopen, dus gratis pennen zijn altijd welkom.

Iedereen heeft wel een lade vol of een pennenbak vol met bedrukte pennen. Dit zorgt er voor dat jouw promotiemateriaal met eigen logo constant bij gebruik opvalt. Tijdens het opruimen of uitlenen aan collega’s, bewust of onbewust komt jouw pen met logo weer in beeld.

Bedrukte pennen vallen op

Pennen zijn er in vele kleuren en combinaties leverbaar. Sommige met een groot oppervlak welke bedrukt kan worden. Zo past er op een gemiddelde pen het logo met evt. nog een telefoonnummer, e-mail- of webadres. Door het bedrukken in verschillende kleuren, knalt het logo er mooi uit.

Wanneer geef je een pen met logo weg of bij welke gelegenheden

Pennen zijn tijdloos en altijd handig en nodig. Een bedrukte pen als give-away is nog steeds populair. Vaak worden ze weggegeven bij beurzen, commerciële evenementen of bij het tekenen van een offerte. Uiteraard kun je het ook zelf gebruiken, dat zal professioneel overkomen. Iedereen is er blij mee, want ondanks de opkomst van paperless-office gebruikt nog steeds iedereen een pen.

Reclame pennen zijn altijd handig

Zelf heb ik altijd mijn bedrukte pennen bij me. In mijn auto, jas en op kantoor, eigenlijk overal waar ik dagelijks kom. Dit zorgt er voor dat je er altijd één bij je hebt en je ze makkelijk weggeeft aan je (potentiële) relaties.

Goedkoop relatiegeschenk

Een bedrukte pen is een goedkoop relatiegeschenk. Ze kunnen vaak in kleine aantallen al geleverd worden. Met het weggeven van bijvoorbeeld 100 pennen, zorg je al voor 100 contact momenten en betekent een constante herhaling van je logo onder ogen van je doelgroep. Dat lukt je niet met een advertentie in een krant of een banner op een website.

Welk promotiemateriaal kun je allemaal bedrukken?

R-Creations heeft veel ervaring met creatieve oplossingen om extra op te vallen bij beurzen, events etc. Er zijn vele mogelijkheden om promotiemateriaal te laten bedrukken. Interesse? Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op.